Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Sf Car Rental Agency - Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Beberapa Topik akan ditutup EmptyWed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Beberapa Topik akan ditutup EmptySun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Sf Car Rental Agency - Kereta Sewa Shah Alam
Beberapa Topik akan ditutup EmptyTue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Beberapa Topik akan ditutup EmptyMon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Beberapa Topik akan ditutup EmptyTue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Beberapa Topik akan ditutup EmptyThu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Beberapa Topik akan ditutup EmptyThu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Beberapa Topik akan ditutup EmptyWed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Beberapa Topik akan ditutup EmptyWed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Beberapa Topik akan ditutup

Go down

Beberapa Topik akan ditutup Empty Beberapa Topik akan ditutup

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 7:52 am

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Pada kali ini, pihak admin akan meletupkan menghapuskan beberapa topik yang difikirkan tidak berguna lagi.

Ciri2 topik yang akan dihapuskan adalah seperti berikut:

1. Topik tersebut difikirkan mati.
2. Perbincangan tidak lagi berkaitan dengan tajuk topik.
3. Jawapan bagi topik telah tercapai.


Tujuan penghapusan topik ini adalah bagi:

1. Menjimatkan ruang bagi satu2 thread.
2. Menyenangkan mata untuk melihat.
3. Senang forumer tuk fokus pada topik yang best2 (semuanya best! sebenarnya).


Sekian, Terima kasiiiiihhh!
(Alleycats)

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
Optitech
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 27
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Beberapa Topik akan ditutup Empty Re: Beberapa Topik akan ditutup

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 8:29 pm

Yo Optitech!

Ko pekaba?? lama tak dengar citer awek ko?? awek ko sihat?
aku lama menyepi ada kerja sket..

Thank you beb sebab tolong aku jaga forum nie. Harap2 ko menjaganya dengan baik macam ko jaga awek laptop ko..
Admin
Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 27
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum