Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Sf Car Rental Agency - Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyWed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptySun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Sf Car Rental Agency - Kereta Sewa Shah Alam
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyTue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyMon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyTue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyThu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyThu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyWed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... EmptyWed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Miyavi on Wed Feb 03, 2010 4:02 pm

pada sume members myjmti....

"ble tak kowg promote myjmti ni kat kwn2 kowg yg len......coz dengan rmainyer pengunjung dan tmbahan members ble gak menceriakan lg forum ni....,ble tak...??"
Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... 385740

_________________
--Miyavi Kazuma--
Miyavi
Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 29
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  farel on Thu Feb 04, 2010 7:29 pm

aku sokong ko miyavi....
100% supported..
farel
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Miyavi on Thu Feb 04, 2010 8:42 pm

farel wrote:aku sokong ko miyavi....
100% supported..

TOCEH....TOCEH....!!!
TQ.....TQ....!!!

Thanx coz skong idea aq ni...heheheee Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... 153758 Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... 923462 Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... 144515

_________________
--Miyavi Kazuma--
Miyavi
Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 29
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 11:36 am

and then leh jadikan myjmti sumber rujukan utama student2 jmti..

nota, ebook yang berkaitan leh dapatkan kat sini jer.

korang semua pun bantu la sebar2kan ebook yang berkenaan.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
Optitech
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 27
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:00 pm

yeahhhh...
you got my vote optitech... 100% 21
farel
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:08 pm

farel, aku nak mintak nota2 and assignment ko yang sem lepas nyer bleyh?
aku nak upload kat bahagian rujukan tke..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
Optitech
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 27
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti... Empty Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum