Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Sf Car Rental Agency - Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyWed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptySun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Sf Car Rental Agency - Kereta Sewa Shah Alam
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyTue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyMon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyTue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyThu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyThu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyWed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
cepatnya dah nak abes sem 2.... EmptyWed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


cepatnya dah nak abes sem 2....

Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  miszred on Fri Jun 18, 2010 2:34 am

ishh3 laa... cepat gila dah nk abes sem 2 nie... aku asa cam baru sngat2 masok sem nie...
tetiba ja dah final.... tetiba ja dah nak cuti ??! cepatnya dah nak abes sem 2.... 647317

hoho.. memang ar bes bila da nk cuti nie... kalu bleyh pas ja exam ari jumaat pagi tue... tros ja nk balik.. sbb aku rindu sgt dgn mak abah... cepatnya dah nak abes sem 2.... 983973

wat i'm trying to say dicni is.... gud luck la tyme nak dpat result t... n jgn lupa untuk luangkan masa dgn orang2 tersayang anda semasa cuti ini.... ianya harus dimanfaatkan dengan sebaik mungkin... aku tatau la nk pi mna cuti nie.. ingat nak pi disneyland ke.. wonderland ke...(hohoho~) bajet kurang... so maybe korang ade idea yg baek untuk aku lakukan dgn orang2 tsayang aku ???cepatnya dah nak abes sem 2.... 923462

p/s : lalalililuu... =,=
miszred
miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 27

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  Optitech on Fri Jun 18, 2010 7:07 am

Aku plak dah berbulan2 tak balik umah.
Rindu kat family and adik2 aku.Kalau kat umah selalu gak aku bawak diorang date ngan aku kat tepi pantai.
hoohohoho.

Rancangan aku cuti nie:

1.BBQ kat Pantai
2.Outing kat masjid terapung(photoshot)
3.Lawatan sambil ambik gambar di PULAU.
4.Reunion

and etc lain..

Waaa..tak sabarnya nak balik umah..huhuhu

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
Optitech
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 27
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  miszred on Fri Jun 18, 2010 12:06 pm

urmmm.. cam best jewp... waaaa... aku still lagi terpkir nk g ane nieh... nak balek slangor laa~~ cepatnya dah nak abes sem 2.... 923462
miszred
miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 27

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  foronum on Fri Jun 18, 2010 11:12 pm

jom..
cepat beli tiket maraliner..
nnt abes.. 16
foronum
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  miszred on Sat Jun 19, 2010 12:08 am

da beli... luse dtang... siap2 k.. amek kt tmpat rhat sg buloh... cepatnya dah nak abes sem 2.... 27508
miszred
miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 27

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  foronum on Sat Jun 19, 2010 12:28 am

oke..
tapi kite jalan kaki taw.. 16
foronum
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  miszred on Sat Jun 19, 2010 12:57 am

i'm juz fine with it ~~ cepatnya dah nak abes sem 2.... 76634
miszred
miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 27

Back to top Go down

cepatnya dah nak abes sem 2.... Empty Re: cepatnya dah nak abes sem 2....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum